Over ons

Over t-heater

Als eerste SBK in België werd t-heater opgericht om tegemoet te komen aan de noden van creatieve medewerkers. Daarom hebben we veel ervaring en een sterke positie  in de brede creatieve sector.
We staan garant voor een degelijke en juridisch onderbouwde manier van werken, en organiseren de verloning  van artistieke medewerkers met respect en eerbied voor het kunstenaarschap. 
We zijn partner van en spreekbuis voor organisaties én medewerkers uit de artistieke sector. Naar onze mening kunnen het zakelijke en het creatieve elkaar versterken in een bloeiende kruisbestuiving.
Duurzame samenwerkingen tussen medewerkers en organisaties zijn voor ons het ultieme doel. Door onze actieve aanwezigheid in het veld, kunnen we de belangen van de creatieve sector mee behartigen, en ijveren voor meer waardering en autonomie. 

Wij werken op maat van organisaties en bedrijven, maar ook van individuen: Met kennis van zaken geven we proactief advies en antwoord op specifieke vragen. We denken mee vooruit om je organisatie of project oplossingsgericht te ondersteunen.
Voor creatievelingen, passen wij onze aanpak aan je persoonlijke situatie aan, binnen de grenzen van de wet en met een focus op je creatieve proces.
 

SBK - Over t-heater - Opname buiten
Over t-heater

Wat doen we voor de opdrachtgevers?

Bij t-heater nemen we alle administratie op ons, zodat jij je helemaal in je creatieve project kan gooien. Dat doen we voor alle creatieve beroepen, ook de speciallekes. Meer weten? Contacteer ons gerust!

Over t-heater

Wat doen we voor freelancers?

Wil jij freelance opdrachten doen zonder zelfstandig statuut? Dat kan! Wij helpen je met de facturatie en administratieve rompslomp. Zo kun jij je focussen op je job.    

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de actualiteit in de creatieve sector?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en bekijk als eerste vacatures bij onze partners, ontvang informatie over verloning of maak kans op exclusieve tickets voor evenementen.