menu icon menu icon
blog - Manon Vadelorge

Review : Unwrap Festival 2023

24-10-2023

Stap binnen in het bruisende hart van gaming en design in Kortrijk, waar het Unwrap Festival ons mee nam op een onvergetelijke reis. De laatste trends in games, muziek en film werden uitvoerig besproken door nationale en internationale gastsprekers. Unwrap is het resultaat van een buitengewone samenwerking tussen Howest-DAE, de stad Kortrijk, Hangar K en Wilde Westen, die een krachtige kruisbestuiving tussen entertainmentsectoren hebben gecreëerd.

Amplo is al sinds de eerste editie aan boord en gaf ook dit jaar een talk over freelancen zonder zelfstandigenstatuut, voor een zaal vol enthousiaste studenten en creatievelingen.

Tegelijkertijd konden, op de career fair, jonge starters en werkzoekenden studio’s ontmoeten die op zoek zijn naar nieuwe talenten. Het team van AmploJobs legde hier contacten tussen organisaties en mogelijke kandidaten.

Ook partner Vi.be was aanwezig en schreef een kort verslag.

Met haar 800 bezoekers was Unwrap dit jaar uitverkocht. Zullen de volgende edities groter en grootser aangepakt worden? Als partner van het eerste uur blijven jullie op de hoogte houden. Stay tuned!

Meer informatie over Unwrap

share this

blog

Amplo is trotse sponsor van illustratief & TUIGfestival.

TUIG bezieler Jens Dawn vertelt over de geweldige chaos van TUIGfestival

Lees meer

blog

Als trotse partner van Anima, financiert Amplo de award voor Beste Studentenfilm.

Met het poëtische Jan wint Febe Van Avermaet de prijs voor Beste Belgische Studentenfilm op Anima Festival

Lees meer

blog

Flexi-jobs: wat verandert er in 2024?

Op 1 januari 2024 veranderde de regelgeving rond flexi-jobs. Er kwamen nieuwe sectoren bij en de minimumlonen en werkgeversbijdragen zijn aangepast. Lees verder voor de details en voordelen van de belangrijkste nieuwigheden.

Lees meer